Tervetuloa vastaanotolle

Vastaanottomme toimii aina ajanvarauksella, myös lauantaisin.

Ajanvaraus joko puhelimitse 040-3516788 arkisin ma-pe klo 8-20 ja arkilauantaisin klo 9-14 tai netistä.

Satunnaisia muutoksia saattaa ilmetä mm. koulutusten ja juhlapyhien takia.

Mikäli lemmikkinne tulee vastaanotollemme ensimmäistä kertaa, toivomme teidän ottavan mukaanne mahdolliset rekisteripaperit, vakuutustiedot sekä aiemmat rokotus-, lääkitys- ja hoitotiedot, varsinkin, mikäli lemmikkiä on tarkoitus hoitaa aiemmin esiintyneen vaivan vuoksi.

Vastaanotollamme on käytössä LähiTapiolan suorakorvauspalvelu. Mikäli lemmikillänne on LähiTapiolan eläinlääkärikuluvakuutus, pyydämme ottamaan mukaan vakuutusnumeron. Ilman vakuutusnumeroa vakuutusyhtiö ei anna eläinlääkärikäynnistä suorakorvausta.

Vaikka toimimme ajanvarauksella, pyrimme hoitamaan erityisesti omien potilaittemme hätätapaukset mahdollisimman joustavasti, jolloin yllättävä hätätapaus saattaa muuttaa päivän aikataulua. Toki pyrimme siihen, ettei kenenkään odotusaika kävisi kohtuuttomaksi ja toivomme kärsivällisyyttä tällaisissa tapauksissa jo aikansa varanneilta asiakkailta.

Mikäli lemmikilläsi on ulkoloisia, kennelyskää, voimakasta ripulia tms. tarttuvaksi epäiltyä sairautta, ole ystävällinen ja käy ilmoittautumassa vastaanotolle ja odota lupaa, ennen kuin tuot lemmikin odotushuoneeseen. Näin pyrimme estämään ikävien tartuntojen leviämistä!